Naisjääkiekkoilijoiden Alumni

Yhteyshenkilöt

Liiga Naiset Alumnin hallitus 2021-2022:
Hanne Sikiö, pj.
Marianne Ihalainen
Hanna Karelius
Satu Kiipeli
Heidi Pelttari
Ira Salmela
Sari Salmela

Asiantuntijajäsen:
Tuula Puputti, Suomen JääkiekkoliittoTervetuloa Liiga Naiset Alumnin jäseneksi!

Vuonna 2021 perustetun Liiga Naiset Alumni -yhteisön tavoitteena on ylläpitää kaikkien entisten ylemmän sarjatason pelaajien sekä muiden lajiaktiivien kiekkouran aikana solmimia ystävyyssuhteita, vaalia lajikulttuuria sekä tukea omalla panoksellaan suomalaista tyttö- ja naiskiekkoa. Naisten Alumnin jäseneksi voi hakea naisten jääkiekon ylimmällä sarjatasolla Suomessa, Naisten liigassa tai SM-sarjassa vähintään yhdessä (1) ottelussa pelannut pelaaja tai valmentajan ja/tai erotuomarin tehtävissä toiminut henkilö.

Jäsenenä tuet suomalaista naiskiekkoa

Jäsenmaksuista kertyvä tuotto käytetään vuosittain tyttö- ja naiskiekon parissa esimerkillisesti toimivien seurojen, joukkueiden tai yksittäisten pelaajien tukemiseen sekä alumnitoiminnan kehittämiseen. Jäsenmaksu-tuottojen käytöstä ja jakoperusteista vastaa vuosittain valittava Naisten Alumnin hallitus.

Järjestämme lisäksi jäsenillemme erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi turnauksia ja All Star -hyväntekeväisyystapahtumia osin yhteistyössä miesten Liiga Alumnin kanssa.

Näin liityt jäseneksi

Alumnin jäsenyys edellyttää rekisteröitymistä ja jäsenmaksun maksamista. Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan, jolla pääset myöhemmin omiin rekisteritietoisi ja pelaajakorttiisi, joiden tietoja voit täydentää tai muuttaa.

  1. Valitse alasvetovalikosta Naisjääkiekkoilijoiden Alumni (valikossa "Muut jäsenyydet" ovat miesten Liigan paikallisyhdistyksiä)
  2. Valitse se ala-kategoria johon ensisijaisesti olet kuulunut tai haluat kuulua (pelaaja, valmentaja, erotuomari, toimihenkilö)
Jäsenmaksu on 20,00 € vuoden 2021 alusta lähtien.
Ainaisjäsenmaksun hinta on 200,00€.


Aktiivipelaaja – liity kannatusjäseneksi

Aktiivipelaajat voivat liittyä Alumnin kannattajajäseneksi samalla rekisteröinnillä ja samoin jäseneduin kun alumnitkin, paitsi äänioikeus tulee vasta peliuran päättymisen jälkeen. Peliuran päättymisestä on ilmoitettava Alumnille jolloin muutos varsinaiseksi alumniksi tehdään.

Rekisteröidy jäseneksi

Tunnus jo olemassa? Uusi lisenssi
Unohditko salasanasi?