Alumnin jäsenyys ja rekisteröinti

Alumnijäsen

SM-Liiga Alumni ry:n jäseneksi pääsee jokainen SM-liigassa tai SM-sarjassa vähintäin yhden ottelun pelannut entinen pelaaja tai erotuomari. Alumnin jäsenyys edellyttää rekisteröitymistä joka tapahtuu oheisen rekisteröinnin tiedot täyttämällä. Jos pelaaja on edustanut peliurallaan useampaa kuin yhtä joukkuetta, valitsee hän oman alumnijoukkueensa. Näin ollen kunkin pelaajan tiedot on rekisteröity virallisesti yhden seuran alle. Mikäli pelaaja on pelannut useammassa joukkueessa, voi hän liittyä niidenkin paikallisalumniin.Jos pelaaja on muuttanut jollekin muulle paikkakunnalle kuin edustamansa seura ja haluaa tulla mukaan paikallisalumnitoimintaan asuinpaikkakuntansa seuraan, niin hän voi valita alumninsa myös sillä perusteella. Kukin paikallisalumni päättää itse keitä seuran toiminnassa mukana olleita huoltajia, valmentajia tms. he haluavat ottaa mukaan alumnitoimintaan, vaikka henkilöllä ei olisikaan pelaajataustaa SM-Liigassa/SM-sarjassa eikä henkilö näin täytä SM-Liiga Alumnin jäsenehtoja.

Jäsenmaksu on 20 € vuoden 2024 alusta.
Ainaisjäsenmaksun hinta on 200€.

Aktiivipelaajat tai erotuomarit voivat liittyä Alumnin kannattajajäseneksi samalla rekisteröinnillä ja samoin jäseneduin kun alumnitkin, paitsi äänioikeus tulee vasta peliuran päättymisen jälkeen. Rekisteröinnissä on laitettava ruksi kohtaan Aktiivipelaaja. Peliuran päättymisestä on ilmoitettava Alumnille jolloin muutos varsinaiseksi alumniksi tehdään.

Kun rekisteröityjä on täyttänyt rekisteröinnissä pyydettävät tiedot, saa hän sähköpostiinsa sen jälkeen tunnuksen salasanan, jolla pääsee myöhemmin omiin rekisteritietoihin ja pelaajakorttiinsa, joiden tietoja hän voi myöhemmin täydentää tai muuttaa. Jos salasana unohtuu tai hukkuu, niin klikkaa "unohtuiko salasana" kohtaa ja sen jälkeen saa uuden salasanan sähköpostiinsa.

Rekisteröidy jäseneksi

Tunnus jo olemassa? Uusi lisenssi

Unohditko salasanasi?


Yrityskannattajajäsen

Yrityskannattajajäseneksi voi liittyä yritys tai yhteisö, joka haluaa olla mukana tukemassa Alumnin toimintaa arvokkaalla tavalla. Alumni tulee järjestämään myöhemmin tilaisuuksia ja tapahtumia, joihin yrityskannattajajäsenellä on mahdollisuus osallistua. Yrityskannattajajäseniltä pyritään saamaan jonkinlainen jäsenalennus alumnilaisille. Tämän jäsenalennuksen mainoksen yrityksen logolla saa Alumnin mobiilijäsenkorttiin, samoin jäseneduista tulee maininta sähköiseen uutiskirjeeseen.
Yrityskannattajajäsenen vuosijäsenmaksu 2024 on 300 €.

Rekisteröidy yrityskannattajajäseneksi


Henkilökannattajajäsen

Henkilökannattajajäseneksi voi liittyä 18 v. täyttänyt henkilö joka haluaa olla henkilökohtaisesti mukana tukemassa suomalaista jääkiekkokulttuuria ja Alumnin toimintaa. Kannattajajäsenenä voit hankkia Alumnin tuotteita ja pääset lähemmäksi suomalaisia kiekkolegendoja. Henkilökannattajajäsenen vuosijäsenmaksu 2024 on 20 €

Rekisteröidy henkilökannattajajäseneksi